Turtle Rocks možná pracují na Back 4 Blood 2, hra má běžet na Unreal Engine 5
i Zdroj: Turtle Rock Studios
Novinka Turtle Rocks možná pracují na Back 4 Blood 2, hra má běžet na Unreal Engine 5

Turtle Rocks možná pracují na Back 4 Blood 2, hra má běžet na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 7. 2023 10:00

Pracují ex-tvůrci Left 4 Dead na druhém díle Back 4 Blood? Podle oficiálních inzerátů to tak vypadá. V Turtle Rocks Studios vzniká AAA kooperační titul z pohledu první osoby, kde nechybí střety s bossy a znovuhratelnost. Vše pak pravděpodobně poběží na Unreal Engine 5.

Reklama

Bavil vás duchovní nástupce legendární zombie rubačky Left 4 Dead, Back 4 Blood z roku 2021? Očekávání bylo velké, nicméně výsledek už za tolik nestál. Hra si v recenzích odnesla průměrných 7.6 / 10, což není samozřejmě málo, každopádně se kolem nové značky čekal větší hype.

Reputaci by si Turtle Rocks Studios mohlo napravit příště. Podle inzerátů přímo na stránkách studia to vypadá, že se kutí Back 4 Blood 2. V inzerátech se konkrétně zmiňuje, že studio pracuje na kooperační AAA hře z pohledu první osoby. Inzerát pak dodává…

“Jako Senior Combat Designer v Turtle Rock Studios budete zodpovědní za navrhování a implementaci intuitivních mechanismů, které vylepšují hráčský zážitek a znovuhratelnost. V ideálním případě jste někdo, kdo má zkušenosti s bojem/zbraněmi, designem tříd, dovednostmi a souboji s bossy”, výhodou pak mají být zkušenosti s Unreal Engine 4 a 5.

Nutně samozřejmě nemusí jít o přímo Back 4 Blood, Turtle Rocks jsou známí tím, že pracují pokaždé víceméně na kooperačních hrách z pohledu první osoby. Dříve tomu bylo například s hrami jako Evolve nebo právě Left 4 Dead či Counter Strike.

Pokud tomu tak skutečně je, bude vývoj na samém začátku a neuslyšíme o něm pěkných pár let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama