Trailer na Call of Duty: Modern Warfare 3 ukazuje “modernizované” mapy z předchozího MW2
i Zdroj: Activision Blizzard
Modern Warfare 3 Novinka Trailer na Call of Duty: Modern Warfare 3 ukazuje “modernizované” mapy z předchozího MW2

Trailer na Call of Duty: Modern Warfare 3 ukazuje “modernizované” mapy z předchozího MW2

Richard Šimáček

Richard Šimáček

4. 10. 2023 09:00

Společnost Activision Blizzard zveřejnila nový trailer na hru Call of Duty: Modern Warfare 3 před akcí Call of Duty: Next, která se uskuteční 5. října. Na stejné akci dostaneme také první gameplay záběry.

Reklama

Trailer ukazuje několik momentů ze hry pro více hráčů a také krátké pohledy na 16 map z původního Modern Warfare 2, které byly “modernizovány pro rychlé boje”. Multiplayer bude obsahovat nové režimy, včetně režimu 3v3v3 nazvaného Cutthroat, a nové bojové mapy vedle obvyklých stálic, jako jsou Hardpoint a Kill Confirmed.

Na nadcházející akci Call of Duty: Next, která se uskuteční 5. října, bude předvedena premiéra živého hraní multiplayeru, uvedla společnost Activision a dala tak fanouškům představu o tom, co mohou očekávat během otevřené bety. Vývojáři uvedli, že beta bude obsahovat výběr map z MW2 a několik “nových zážitků v Ground War”.

Všichni, kdo si hru předobjednali na PlayStationu, získají 6. října předčasný přístup do bety. Od 8. října si budou moci betu vyzkoušet všichni uživatelé PlayStationu, 12. října pak budou následovat předobjednávky na všech platformách. Od 14. do 16. října se otevřené bety bude moci zúčastnit kdokoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama