They Are Here je nová hororovka, ve které čelíme mimozemšťanům
i Zdroj: DEKLAZON
Novinka They Are Here je nová hororovka, ve které čelíme mimozemšťanům

They Are Here je nová hororovka, ve které čelíme mimozemšťanům

David Vondráček

David Vondráček

16. 2. 2024 11:00

Indie studio DEKLAZON chystá na Steamu vydat svou první hru. Jako novinář se vydáme na jednu farmu, kde se dějí podivné věci, za těmi stojí nezvaní hosté z vesmíru.

Reklama

Hra vypráví příběh novináře Taylora Foxe, který přijíždí na farmu Grayswood, kde se údajně dějí paranormální jevy. Po vašem příjezdu ale zjistíte, že pravda je trochu jinde a váš vlastní život se ocitne v ohrožení. Samotná hra pak má být lineární, zaměřená na děj a bude z pohledu první osoby. Hlavní náplní hry bude hledání dokumentů, artefaktů, videí a fotografií. Z toho všeho si pak dáme dohromady obrázek o tom, co se na farmě Grayswood a v okolí vlastně děje. 

To ale nebude snadné. Nezvaní hosté totiž udělají všechno proto, aby zůstali v utajení. Těšit se tak můžeme na naháněčky nebo jumpscary. Ale nebojte, kromě baterky a vysílačky budete mít k dispozici ještě kameru. Dokáže zjistit pravdu o nezvaných hostech? Nebo tahle návštěva z vesmíru bude vaše poslední? 

„Hororový příběh z první osoby o novináři, který se stal svědkem únosu mimozemšťany na farmě Grayswood. Hra je inspirována filmy jako Znamení, Temné nebe, Gracefieldský incident, Akta X, Válka světů a mnoha dalšími. " Tohle se o hře píše na Steamu.

Hra zatím přesné datum vydání nemá. Demo ze hry, které se odehrává před hlavní dějovou linkou si ale můžete vyzkoušet už nyní. Hra je v plánu pouze na PC a bez češtiny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama