The Witcher 4 je v plném vývoji, Cyberpunk 2 ve fázi konceptu, informuje CD Projekt RED
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka The Witcher 4 je v plném vývoji, Cyberpunk 2 ve fázi konceptu, informuje CD Projekt RED

The Witcher 4 je v plném vývoji, Cyberpunk 2 ve fázi konceptu, informuje CD Projekt RED

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 12. 2023 10:00

Generální ředitel studia CD Projekt RED, Adam Kiciński, prozradil, v jaké fázi vývoje jsou jejich dva další velké projekty. The Witcher 4 si vede dobře, Cyberpunk 2 je stále na začátku.

Reklama

Zatím co si hráči aktuálně stále užívají perfektně hodnocený Cyberpunk 2077 ve verzi 2.0, a velký DLC příběhový balíček Phantom Liberty, CD Projekt RED pilně pracuje na dalším pokračování. Konkrétně Cyberpunk 2, jak sami projekt nazývají, je aktuálně ve fázi raného konceptu. Nějakou dobu jej tak neuvidíme pravděpodobně ani v nejkratším teaser traileru.

Podstatně blíž k vydání a nějakému představení je Project Polaris, další chystaná trilogie značky The Witcher. Ani o té příliš nevíme, snad jen, že hra vzniká v Unreal Engine 5, stejně, jako výše zmíněný Cyberpunk, a že hlavní postavou již nebude oblíbený a neustále zamračený Geralt. Kdo přesně zaujme místo hlavní postavy není jasné, nicméně hojně se spekuluje o Ciri. Každopádně nebuďte smutní, o Geraltovi ještě uslyšíme, naznačil šéf studia, Sebastian Kalemb.

Vývoj The Witcher 4 Polaris jede na plné obrátky,

oznámil generální ředitel Adam Kiciński. Podstatně blíže k vydání je nový The Witcher, i na ten si ale možná ještě nějaký ten rok počkáme. Za Spite mohu říct, že s hrou nepočítáme dříve než v roce 2025 - 2026. Po vydání přijde na řadu oznámený The Witcher Remake, kompletní předělávka původního dílu, která navíc dostane otevřený svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama