The Rise of the Golden Idol je nová detektivní hra, kde vyšetřujete podivné zločiny
i Zdroj: Color Gray Games
Novinka The Rise of the Golden Idol je nová detektivní hra, kde vyšetřujete podivné zločiny

The Rise of the Golden Idol je nová detektivní hra, kde vyšetřujete podivné zločiny

David Vondráček

David Vondráček

3. 1. 2024 13:00

Color Gray Games je pokračování prvního dílu The Case of the Golden Idol. Že vám tahle hra nic neříká? Vyhrála několik cen a rozhodně by byla škoda ji minout.

Reklama

V roce 2022 vyhrála hra na akci IndieCade cenu za nejlepší vyprávění. Nominována byla hra i v dalších kategoriích a na Steamu je hra extrémně kladně hodnocená s více jak 4000 recenzemi. Pokračování tak bylo v celku logickým krokem. O co, že v pokračování půjde?

Jako pozorovatel vyšetřujeme 15 podivných případů zločinů. Podobně jako v The Case of the Golden Idol nám hra nechává volnou ruku ve vyšetřování. Můžeme si tak tvořit vlastní teorie a metody. Musíme přijít na kloub velké záhadě, která se rozplétá v době halucinogenů, faxů, parapsychologie a televizních průvodců. Jak ale poznat kdo lže, kdo mluví pravdu, a kdo se nás schválně snaží zmást? No, to už všechno bude na nás.

“Oceňovaná detektivní sága se vrací. Odhalte pravdu o 15 podivných případech zločinu, smrti a zvrácenosti v 70. letech. Svět se dramaticky změnil - hříchy lidstva nikoli.” Tohle si o hře můžete přečíst na stránce Steamu. 

Hra by měla vyjít v průběhu letošního roku. V plánu je jak na PC, tak na XBOX, PS4 a 5. Hra bohužel češtinu nepodporuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama