The Precinct je nová indie hra, ve které se vžijeme do role policisty
i Zdroj: Fallen Tree Games Ltd
The Precinct Novinka The Precinct je nová indie hra, ve které se vžijeme do role policisty

The Precinct je nová indie hra, ve které se vžijeme do role policisty

David Vondráček

David Vondráček

29. 12. 2023 07:00

Fallen Tree Games přichází na Steam se svou první hrou. V ní se ujmeme role policisty, takže se připravte na vše, co ke klasické policejní práci patří. Představujeme vám The Precinct.

Reklama

V roli policisty Nicka Cordella Jr., který právě vyšel z policejní akademie, budeme hlídkovat v ulicích, nebo rozdávat pokuty za rychlost, či špatné parkování. Budeme ale také zatýkat podezřelé, nahánět zloděje, nebo je srovnávat do latě místní gangy. A když přijde na řadu přepadávání bank, přijde na řadu i střílení. K akci využijeme i policejní helikoptéru. 

The Precinct sandboxovou, příběhovou hrou s pohledem ze shora. Hra také nabídne cyklus den/noc a nekalé aktivity, které se budou odehrávat během noci častěji, než ve dne. Město Averno City má pak skutečně žít a nabídne i zničitelné prostředí. Pozor si pak budeme muset dát i na naše činy a chování, i to může mít dopad na průchod celou hrou.

“Averno City, 1983. V ulicích vládnou gangy a tvůj otec nemá v hrobě klid. Vyčistěte město, odhalte pravdu a vydejte se na napínavé honičky ve vozidlech skrz zničitelné prostředí v této neonově-noirové akční sandboxové policejní hře.” Tak zní oficiální popisek na Steamu.

Hra by měla vyjít v roce 2024 a plánu je na PC, XBOX a PS5. V češtině hra bohužel nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama