The Operator je nová mysteriózní detektivka, kde vyšetřujete záhadné zločiny
i Zdroj: Bureau 81
Novinka The Operator je nová mysteriózní detektivka, kde vyšetřujete záhadné zločiny

The Operator je nová mysteriózní detektivka, kde vyšetřujete záhadné zločiny

David Vondráček

David Vondráček

23. 3. 2024 10:00

Indie studio Bureau 81 pro nás připravilo novou hru, ve které zastáváte roli operátora pracujícího pro FDI. V The Operator využíváme špičkový software k řešení našich případů.

Reklama

Hlavní náplní hry je vyšetřování zločinů. Budeme řešit případy, jako jsou vraždy, pohřešovaní lidí nebo kybernetické útoky. K tomu nám pomáhá špičkový software, díky kterému hledáme nové stopy a analyzujeme důkazy. To znamená, že budeme procházet videa, dokumenty a fotografie. Agentům v terénu pak pomáháme ověřovat fakta,  identifikovat podezřelé a procházet databázi ohledně nových důkazů. Pomocí toho všeho pak složíme obraz celého případu. Přivedeme zločince před soud, nebo uděláme fatální chybu a zločinec zůstane na svobodě?

Celé vyšetřování ale není jen tak. Čím více řešíte případů a seznamujete se se vším kolem, tím víc získáváte pocit, že se tu děje něco velmi podivného. Zvlášť, když se vás někdo v šifrách snaží varovat před tím, abyste nikomu nevěřili. Otázka ale zní, budete ho poslouchat?

"Vítejte v FDI. Jako náš nejnovější operátor máte za úkol pomáhat našim agentům v terénu při vyšetřování záhadných zločinů. Používejte špičkový software FDI k hledání stop, přiveďte zločince před soud a odhalte pravdu.„ Tak o hře The Operator píše Steam.

The Operator vychází v druhé polovině letošního roku a k dispozici bude pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama