The Last of Us Part 3 má ještě letos zahájit natáčení v motion-capture
i Zdroj: Naughty Dog
Novinka The Last of Us Part 3 má ještě letos zahájit natáčení v motion-capture

The Last of Us Part 3 má ještě letos zahájit natáčení v motion-capture

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 7. 2023 10:44

Tomu, že je The Last of Us Part 3 ve vývoji věříme stále více, objevily se další detaily. Leaker navíc tvrdí, že už brzy proběhne natáčení motion-capture. Prozradil také, jak velkou roli bude mít Ellie.

Reklama

Když se v posledních několika letech mluvilo o tom, co by mohlo vznikat ve studiu Naughty Dog, prakticky vždy bylo vyloučené pokračování The Last of Us, několik zdrojů poukazovalo na fakt, že se chystá steampunková příběhová hra. Ta možná skutečně vzniká, nicméně opět se mluví o vývoji The Last of Us Part 3. Podle známého leakera @ViewerAnon se bude ještě v letošním roce natáčet motion-capture!

Ten navíc prozradil, že zásadní roli ve třetím díle, odehraje pětice nových postav. Údajně se jmenují Lucas, Mason, Val, Ezra a Gracie. Žít mají v neupřesněném městečku, jaká bude jejich role neprozradil. Promluvil také o hlavní protagonistce Ellie, prý bude mít stejně významnou roli, jako v případě The Last of Us Part 2. V únoru letošního roku se také mluvilo o možném datu vydání, tvrdí se, že Part 3 vyjde v roce 2026, což potvrzuje ještě konzoli PlayStation 5. Další generace má dorazit až v roce 2028. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama