The Finals má už 10 milionů hráčů
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka The Finals má už 10 milionů hráčů

The Finals má už 10 milionů hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 12. 2023 11:30

Z The Finals se stal hit. Studio Embark právě oznámilo dosažení velmi vysokého milníku. Arénovou free-to-play hru si vyzkoušelo více než 10 milionů hráčů.

Reklama

Ačkoliv se herní online komunita v posledních dnech věnuje novému fenoménu LEGO Fortnite, svůj kousek si ukrojilo i studio Embark. Na sociálních sítích oznámilo, že The Finals si zahrálo už více než 10 milionů hráčů. Pro Embark jde o velmi dobré číslo, nutno připomenout, že Finals je jejich první společná hra - ovšem nesmíme zapomenout na jejich minulost. Studio založili ex-tvůrci série Battlefield, což je na Finals dobře znát. Ať už se jedná o soubojový systém, destrukce okolí nebo animace.

Všem vám 10 milionům soutěžících, kteří vstoupili do arény od spuštění – DĚKUJEME!

reaguje na dosažený milník Embark na sociální síti X. Jistě ale i tvůrci hry dobře uvědomují, že nyní nesmí polevit, jde o free-to-play hru, která se hráčům opouští o poznání snadněji, než v případě prémiového titulu. Snad to nebude případ The Finals, na Steamu jde aktuálně o 11. nejhranější hru, podobně je na tom i v případě Xboxu.

The Finals je free-to-play hra dostupná ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jde o arénovku, kde si vybereme jednu ze tří postav (L, M nebo H), přičemž každá má unikátní schopnosti a zbraně. Finals potěší především hráče preferující pohled první osoby a fanoušky totální destrukce. Hra vyšla zdarma 8. prosince a v recenzích zabodovala, v průměru má velmi slušných 8.2 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama