The Elder Scrolls 6 Novinka The Elder Scrolls 6 vyjde nejdříve za 5 let, prozradil šéf Xboxu

The Elder Scrolls 6 vyjde nejdříve za 5 let, prozradil šéf Xboxu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 6. 2023 09:00

Nový díl The Elder Scrolls 6 jen tak neuvidíme, a to i navzdory tomu, že byl teaserem oznámen už v roce 2018. Podle oficiálního vyjádření šéfa Xboxu hra vyjde nejdříve v roce 2028, otázkou jsou ale platformy.

Reklama

Phil Spencer během soudního slyšení prozradil spousty zajímavých, interních informací, které by normálně tajil další roky, nicméně tady museli s pravdou ven. I díky tomu jsme se dozvěděli například to, že Xbox koupil Bethesdu hlavně kvůli Starfieldu, Redfall a Indiana Jones měly původně vyjít i na konzole PlayStation 5 nebo že pod Microsoftem vznikají tyto tři neoznámené projekty.

Teď tu však máme jednu velkou odpověď na otázku, kdy by mohlo vyjít The Elder Scrolls 6? Phil Spencer potvrdil, že je stále roky daleko, dle jeho předpokladů vyjde nejdříve v roce 2028. Otázkou jsou ale platformy, každopádně Phil Spencer už dříve potvrdil, že hra nemusí na PlayStation 5 vyjít.

The Elder Scrolls 6 bylo oznámeno v roce 2018 a za dlouhých 5 let se vývoj neměl téměř nikam posunout, drtivá většina vývojářů totiž stále pracuje na obřím Starfield, ten však konečně vyjde 6. září, po té se většina z nich přesune k Elder Scrolls 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama