The Division: Heartland prošlo ratingovou organizací, hra by mohla vyjít začátkem roku 2024
i Zdroj: Red Storm Entertainment
The Division: Heartland Novinka The Division: Heartland prošlo ratingovou organizací, hra by mohla vyjít začátkem roku 2024

The Division: Heartland prošlo ratingovou organizací, hra by mohla vyjít začátkem roku 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 11. 2023 08:00

Už začátkem roku bychom se mohli konečně podívat do post-apokalyptického světa v chystaném The Division: Heartland. Hra prošla ratingovou organizací v Tchajwanu.

Reklama

Začátkem příštího roku bychom se mohli dočkat další free-to-play hry z dílen Ubisoftu, konkrétně od tvůrčího studia Red Storm. Poukazuje na to Taiwanská ratingová organizace, kterou před pár dny prošlo chystané The Division: Heartland. S informací přišel uživatel @Kurakasis, který vše na sociálních sítích dokázal.

Hry jsou tam hodnoceny maximálně přibližně 2-2,5 měsíce před plánovaným spuštěním,

uvedl na síti X. Dodal pak, že k ohodnocení her nemusí dojít pouze před finálním spuštěním, ale také před zahájením online alpha/betaverzí - což mně osobně přijde reálnější. V následujících měsících má totiž vyjít druhá F2P hra od Ubisoftu, a pravděpodobně očekávanější, na mysli mám XDefiant.

The Division: Heartland bude free-to-play hrou, která nijak nenaváže na oblíbenou dvojici her od studia Massive, přesto půjde o téměř identický režim a funkce. Podíváme se dalšími online hráči do post-apokalyptického světa, kde v rámci extrakce budeme hledat zásoby a posílat je na předem daných místech do bezpečí. Hra vyjde na PC, PlayStation a Xbox. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama