The Division 3 prý aktuálně není v plánech Ubisoftu
i Zdroj: Spite.cz
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka The Division 3 prý aktuálně není v plánech Ubisoftu

The Division 3 prý aktuálně není v plánech Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2023 23:34

Ubisoft má v plánech spousty nových her, ale i několik pokračování. Bohužel mezi nimi The Division 3 není, tvrdí insider.

Reklama

Ubisoft má aktuálně minimálně 20 videoher ve vývoji, o kterých víme, patří mezi ně několik dílů série Assassin's Creed, Far Cry, Ghost Recon, pár free-to-play her jako XDefiant nebo The Division Heartland, nějaké ty mobilní hry, remaky, ale i velké značky vznikající několik let, jako například AVATAR: Frontiers of Pandora nebo Skull & Bones, a zapomenout nesmíme ani na nedavno oznámené závody The Crew: Motorfest.

V celkem dost bohatém seznamu chybí například zmíňka o The Division 3. Proč? Podle nejnovějších informací insidera Toma Hendersona totiž hra není v plánech Ubisoftu, a nikdo na ni nepracuje. Na jednu stranu chápeme vytíženost studia Massive, které dokončuje práce na AVATAR, po té přejde k vývoji nepředstavené open-world Star Wars hry, ale nezaslouží si The Division další plnohodnotný díl? Ten pravděpodobně, aspoň prozatím, nahradí zmíněný The Division Heartland, na kterém pracuje studio Red Storm.

Zapomenout pak nesmíme ani na mobilní verzi The Division: Resurgence, která by měla vyjít v průběhu letošního roku ve verzích iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama