The Bustling World je nová RPG hra, ve které bude možné dělat snad všechno
i Zdroj: FireWo Games
Novinka The Bustling World je nová RPG hra, ve které bude možné dělat snad všechno

The Bustling World je nová RPG hra, ve které bude možné dělat snad všechno

David Vondráček

David Vondráček

5. 1. 2024 13:00

Studio FireWo Games přichází na Steam se svou první hrou, která se odehrává ve starověké Číně. Jak ji budete hrát, záleží jen na vás.

Reklama

Můžete farmařit, žít poklidný život, založit rodinu, dělat kariéru. Nebo můžete zabíjet, hrát hazardní hry. Možná byste raději cestovali a objevovali nové zážitky? A co takhle vládnout? Nastolit režim nebo rozšířit vaše území? Právě to má být největší kouzlo této hry. Její svoboda a to, jakým stylem jí chcete hrát. Prostě se vydáte určitým směrem a hra vás nijak neomezuje. 

Také samotný svět se neřídí žádnou cestou. Bude se formovat a vytvářet na základně našich akcí. Také ostatní NPC mají vlastní životy. Pracují, žijí, mají rodiny. Stěhují se za lepším, nebo utíkají před válkami. Pokud někoho z nich naštvete, může vám škodit, pokud někoho budete mít rádi, můžete se zase spolehnout na jeho pomoc. 

Ve hře The Bustling World je možné všechno a svět kolem se bude přetvářet podle vašich akcí a činů. Tohle všechno zní prostě strašně dobře. 

“The Bustling World je RPG hra s otevřeným světem odehrávající se ve starověké Číně. Můžete farmařit, chovat, vyrábět, stavět, bojovat, zabíjet, nastolit režim, řídit zemi, vést diplomacii, vést válku, vytvořit město... Otevřenost, svoboda a neomezenost jsou největšími rysy hry.” Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Hra by měla vyjít někdy ke konci roku. V plánu je prozatím pouze na PC a bohužel v češtině nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama