The Alters je sci-fi budovatelská příběhovka od vývojářů hry This War of Mine
i Zdroj: 11 bit studios
The Alters Novinka The Alters je sci-fi budovatelská příběhovka od vývojářů hry This War of Mine

The Alters je sci-fi budovatelská příběhovka od vývojářů hry This War of Mine

David Vondráček

David Vondráček

27. 12. 2023 07:00

11 bit studios je už poměrně známé studio. Stojí za takovými hrami jako Frostpunk nebo This War of Mine. V příštím roce bychom se měli kromě pokračování Frostpunku dočkat i hry The Alters.

Reklama

Hlavní hrdina se jmenuje Jan Dolski, který se snaží přežít na osamělé planetě na které ztroskotal. Chce se vrátit zpátky domů, sám to ale nezvládne. Vytvoří proto alternativní verze sebe samého. Jenže to není jen tak. Každá jeho verze má jinou osobnost, jiné dovednosti, jiné klady nebo zápory. Jan Dolski proto bude muset vyložit nadlidské úsilí, aby se dostal v pořádku domů a aby přesvědčil své verze, že k tomu aby přežili, musí spolupracovat. A to rychle, čas na přežití se totiž každým dnem krátí.

Sci-fi hra tedy v sobě kombinuje několik prvků. Kromě stavitelské části je tu i příběhová část, kde se musíme v určitých chvílích rozhodovat, na samotné planetě pak budeme těžit zdroje a prozkoumávat ji. Budeme se taky starat o potřeby Janových verzí a plnit pro ně různé věci, aby byli spokojení. Také vaši základnu budete muset udržovat v neustálém chodu.

“Jan Dolski je prostý dělník, který se snaží přežít na osamělé planetě. Aby mohl opravit svou základnu a pokračovat dál, musí vytvořit alternativní verze sebe sama - alters. Každý alter má svou vlastní osobnost, silné a slabé stránky. Aby se mohl vrátit domů, musí se je hráči naučit používat.” Tohle si můžete přečíst v popisku o hře na stránce Steamu

Přesné datum vydání hry je zatím neznámé, mělo by to být ale v roce 2024. Kromě PC je hra v plánu také na Xbox Series X/S a PlayStation 5. Hra bohužel v češtině nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama