Test Drive Unlimited: Solar Crown údajně odloženo na rok 2024
i Zdroj: KT Racing Studio
TDU: Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown údajně odloženo na rok 2024

Test Drive Unlimited: Solar Crown údajně odloženo na rok 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2023 08:37

Na očekávané závody Test Drive Unlimited: Solar Crown si budeme muset počkat o něco déle, než bylo původně v plánu. Ve studiu KT Racing mělo dojít k internímu odkladu. K potvrzení zprávy by mělo dojít v následujících dnech.

Reklama

Další díl oblíbené závodní série Test Drive byl oznámen v roce 2021, s tím, že vyjde v průběhu roku 2022. Jenže už od začátku roku vše nasvědčovalo tomu, že se hry rozhodně nedočkáme. Chyběly zmínky na prakticky všech herních konferencí, včetně Nacon Showcase. V květnu 2022 nakonec došlo k odkladu na rok 2023, což nebylo překvapením, navíc byly zrušeny old-gen verze. Jenže letošek se opakuje. Opět chyběly gameplay záběry a v dubnu jsme se dočkali pouze několika nádherných screenshotů.

Jak se zdá, oznámení odkladu se dočkáme už brzy, i letos. S informací přišel zahraniční web VGC, který tvrdí, že Test Drive Unlimited: Solar Crown bylo interně odloženo až na rok 2024. Uvést to měla oficiální finanční zpráva. Co je na tom pravdy, se dozvíme už brzy.

Test Drive Unlimited: Solar Crown je závodní hra s otevřeným světem, konkrétně na dokonale vymodelovaném ostrově v Kong Kongu, kde na hráče čeká až 600 km silnic a až 100 licencovaných vozů. A jak prozradily screenshoty, těšit se můžeme na realistickou grafickou stránku a nádherné lokace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama