Test Drive Unlimited: Solar Crown na nových záběrech, stále však bez data vydání
i Zdroj: KT Racing
TDU: Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown na nových záběrech, stále však bez data vydání

Test Drive Unlimited: Solar Crown na nových záběrech, stále však bez data vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2024 07:00

Test Drive Unlimited: Solar Crown se snad konečně blíží. Vydavatelství Nacon během prezentace předvedlo další dvě minuty záběrů, které vypadají naprosto nádherně.

Reklama

Nacon se během včerejší konference zaměřil na většinu svých očekávaných her, chybět nemohly ani závody Test Drive Unlimited: Solar Crown od KT Racing studia. Video se soustředí na další ukázku prostředí, nicméně hráči čekají na trochu něco jiného, a to datum vydání. Hra měla být dle původních plánů dávno venku, nejprve se mluvilo o roku 2022, nicméně došlo na odklad do 2023 a následně 2024. Dočkáme se konečně letos nebo nám bude Nacon každý rok prezentovat krásné záběry bez výsledku? 

Vydejte se svobodně objevovat ostrov nebo se zúčastněte těch nejnadupanějších závodů, jaké jsou na ostrově Honkong k mání. Veďte přepychový život, o jakém jste vždycky snili, a jezděte v těch nejkrásnějších autech.” Stojí v oficiálním popisku.

Test Drive Unlimited: Solar Crown nás vezme do Hong Kongu, kde na hráče čekají stovky kilometrů silnic a kompletně vymodelovaný ostrov 1:1. Chybět pak nebudou desítky licencovaných vozů, nákup vlastních apartmánů, které dle libosti budeme moct upgradovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama