Terminator: Resistance se tento měsíc dočká kompletní edice pro Xbox Series X/S
i Zdroj: Reef Entertainment
Terminator: Resistance Novinka Terminator: Resistance se tento měsíc dočká kompletní edice pro Xbox Series X/S

Terminator: Resistance se tento měsíc dočká kompletní edice pro Xbox Series X/S

Richard Šimáček

Richard Šimáček

11. 10. 2023 15:00

Po skoro čtyřech letech od vydání hry Terminator: Resistance se hra konečně dočká kompletní edice pro Xbox Series X/S, která zahrne základní hru a DLC Annihilation Line a vyjde 27. října. Dodnes byl tento obsah dostupný exkluzivně pro PlayStation 5.

Reklama

Terminator: Resistance debutoval již v roce 2019 a zavedl hráče do postapokalyptického Los Angeles – přibližně 31 let po událostech z filmového Terminátora 2. V roli bojovníka odboje Jacoba Riverse pomáhají hráči podniknout útok proti terminátorům.

Vedle základní hry z roku 2019 edice obsahuje i “příběhové rozšíření” Annihilation Line z roku 2021, které bylo dříve exkluzivní na konzolích PlayStation 5 a které navazuje na polovinu hlavní příběhové kampaně, kdy se Rivers spojí s hrdinou Odporu Kylem Reesem a společně se vydají do nových oblastí postapokalyptické Kalifornie, aby se utkali například s T-600 a HK Centurionem.

Kromě toho bude kompletní edice 27. října obsahovat dříve exkluzivní režim Infiltrátor - prequel k hlavní kampani, který hráčům umožní ovládat Infiltrátora a pokusit se zlikvidovat velitele Ramireze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama