Tencent oznámil PC verzi extrakční střílečky Arena Breakout: Infinite
i Zdroj: Tencent Games
Arena Breakout Novinka Tencent oznámil PC verzi extrakční střílečky Arena Breakout: Infinite

Tencent oznámil PC verzi extrakční střílečky Arena Breakout: Infinite

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2024 11:30

Říkáte, že je extrakčních her už dost? Možná, nemyslí si to ale čínský gigant Tencent, který právě oznámil střílečku Arena Breakout: Infinite, vyjde ještě letos a bude zdarma.

Reklama

Dostane Escape from Tarkov nebo české Gray Zone Warfare další konkurenci? Vypadá to tak, navíc vyjde ve formě free-to-play. Namysli máme extrakční hardcore střílečku Arena Breakout: Infinite, kterou právě oznámil Tencent ve spolupráci se studiem MoreFun.

Jak již to s extrakčními hrami bývá, i v tomto případě se ujmeme role “vojáka”, který vyrazí na misi. V té dostaneme nejrůznější typy úkolů, jako zabít tohoto NPC nebo sebrat tento předmět a bezpečně se dostat do exitu. Nicméně pokud vás někdo v průběhu hry eliminuje, ztrácíte veškerý loot a jdete od začátku s tím, co jste si hry předtím nastřádali. 

Hru by již někteří z vás mohli znát pod kratším názvem Arena Breakout. Původně totiž šlo o mobilní FPS hru, která však dostane PC port. Ten vyjde na platformě Steam již brzy, přesné datum prozatím neznáme.

"Arena Breakout: Infinite posouvá hranice strategického válčení a taktických přestřelek. Nabijte a zkontrolujte své vybavení dvakrát – v temné zóně se počítá každá kulka. Úspěch není jen o přežití, ale i o významném zisku, což vyžaduje skutečnou odvahu na aréně." Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama