Tekken 8 bude mít 14. prosince demo pro PlayStation 5
i Zdroj: Bandai Namco Studios
Novinka Tekken 8 bude mít 14. prosince demo pro PlayStation 5

Tekken 8 bude mít 14. prosince demo pro PlayStation 5

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 12. 2023 08:00

Hra Tekken 8 dostane 14. prosince demoverzi pro PlayStation 5. O 7 dní později přijde i demo pro Xbox řady X a S a PC. V demu si budete moci zahrát první kapitolu příběhu.

Reklama

Demo se objeví nejprve na PS5, a to 14. prosince. Uživatelé PC a Xbox Series X a S dostanou demo od 21. prosince. V příspěvku na Xbox Wire společnost Bandai Namco uvedla, že demo umožňuje hráčům přístup k první kapitole příběhového režimu hry Tekken 8 a také k bojovému režimu versus, ve kterém si budete moct vyzkoušet tyto postavy: Jin, Kazuya, Nina, Paul. Hra nepůjde hrát online a uložený postup se nepřenese do plné hry.

Pro ty, kteří si nejsou jisti, kde se příběh Tekkenu 8 odehrává v časové ose, společnost Bandai Namco již dříve prozradila, že hra se odehrává šest měsíců po událostech Tekkenu 7. Příběhový režim se opět zaměří na vnitřní spory rodu Mishima, konkrétně na Kazuyu a jeho syna Jina.

Pokud nejste jisti, jestli si hru koupit, rozhodně si nejdříve zkuste demo verzi. Tekken 8 vyjde pro PS5, Xbox Series X/S a PC už 26. ledna 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama