Take-Two ukončilo spolupráci s People Can Fly, co bude s projektem Dagger?
i Zdroj: Spite.cz
Outriders Novinka Take-Two ukončilo spolupráci s People Can Fly, co bude s projektem Dagger?

Take-Two ukončilo spolupráci s People Can Fly, co bude s projektem Dagger?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 9. 2022 11:33

Polské studio People Can Fly (tvůrci Bulletstorm či Outriders) právě na svém webu informovalo, že vydavatelství Take-Two ukončilo dlouhou spolupráci na projektu Dagger. Otázkou tak nyní je, co s projektem bude dál, práva pravděpodobně patří vydavatelskému domu T2, nicméně podle oficiálního vyjádření PCF, se studio pokusí získat značku na svou stranu. Důvodem, proč spolupráce končí je nespokojenost ze strany investora, Take-Two. Projekt Dagger je zbrusu novou značkou, akční adventurou, která vzniká již dva roky. People Can Fly nyní bude hledat nového vydavatele hry, popřípadě pokud bude dostatek financí, si hru vydá samo.

Reklama

Polské studio People Can Fly  (tvůrci Bulletstorm či Outriders) právě na svém webu informovalo, že vydavatelství Take-Two ukončilo dlouhou spolupráci na projektu Dagger. Otázkou tak nyní je, co s projektem bude dál, práva pravděpodobně patří vydavatelskému domu T2, nicméně podle oficiálního vyjádření PCF, se studio pokusí získat značku na svou stranu. Důvodem, proč spolupráce končí je nespokojenost ze strany investora, Take-Two.

Projekt Dagger je zbrusu novou značkou, akční adventurou, která vzniká již dva roky. People Can Fly nyní bude hledat nového vydavatele hry, popřípadě pokud bude dostatek financí, si hru vydá samo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama