Take-Two: "Naše velké next-gen hry budou dražší"
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Take-Two: "Naše velké next-gen hry budou dražší"

Take-Two: "Naše velké next-gen hry budou dražší"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 8. 2020 11:58

Společnost Take-Two, která vlastní společnosti Rockstar Games nebo 2K Games promluvila o next-gen cenách.

Reklama

Řeší se to už nějaký ten měsíc. Budou next-gen hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X dražší, tzn. za cenovku 70$ nebo ne? A pokud ano, je to správné? K tomu se vyjádřilo hned několik vysoce postavených lidí - vývojářů, kteří si myslí, že zvýšit cenu je potřeba. A to vzhledem k náročnému vývoji nových her a využitím nových technologií. 

K tomu se tentokrát vyjádřila i společnost Take-Two. Take-Two vlastní studia jako Rockstar Games, 2K Games nebo menší vydavatelství Private Division a ty vytvářejí opravdu velké a komerční tituly. Co si Take-Two myslí o cenách next-gen her?

"Cena nových her se dlouhodobě nezměnila, vývoj ale ano. Naše nové next-gen hry s mimořádně velkou kvalitou budou dražší."

Mimořádně kvalitní tituly může vzhledem ke studiím Take-Two nabídnout především Rockstar Games, které má pracovat na Bully 2 a Grand Theft Auto 6. Za kolik by se tyto velké a vývojově drahé hry mohly prodávat? Podle Take-Two je v pořádku navýšení na 65$ až 70$. Jako první to mimochodem udělalo 2K Games se svým NBA 2K21, které bude na next-gen dražší (70$). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama