Take-Two chce, aby Rockstar vydával hry častěji
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Take-Two chce, aby Rockstar vydával hry častěji

Take-Two chce, aby Rockstar vydával hry častěji

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2019 09:50

Hry od Rockstar Games by mohly začít vycházet častěji. Alespoň to chce majitel a vydavatel Take-Two, které uznalo, že tolik let čekání na pokračování série až je moc.

Reklama

Jestli někdo vytváří naprosto perfektní hry, tak je to právě Rockstar Games. A jestli si někdo mezi jednotlivými díly dělá dlouhé roky mezery, tak je to také Rockstar Games, čímž hráče občas rozčilují, když vezmeme v potaz, že na jejich nejoblíbenější sérii Grand Theft Auto nyní čekáme už dlouhých 6 let a oznámení stále nikde, to samé v případě Red Dead, na druhý díl jsme čekali 8 let a na PC ještě stále nevyšel.

Možná jsou právě pauzy mezi hrami tím kouzlem, proč jsou tak úžasné a většinou 10 / 10 hodnocené, na vývoj je dostatek času, přesto jdou takové hry udělat mnohem dříve...

Toho si je vědom také vydavatel a majitel značky R*, Take-Two. Šéf T2 se v rozhovoru pro Game Industry nechal slyšet, že chtějí zmenšit mezeru mezi hrami od Rockstar Games a že jsou si dobře vědomi toho, že čekání na druhý díl Red Dead ( 8 let ) bylo až moc dlouhé. A to samé platí v případě Grand Theft Auto VI, které by mělo vyjít po deseti letech od vydání GTA 5, tedy v nejpozději v roce 2023.

Red Dead a GTA však nejsou jedinými hrami, hráči čekají také na pokračování dalších oblíbených her, jako Max Payne, LA Noire, Manhunt nebo Midnight Club. Nedavné spekulace hovořily o přípravách Bully 2, kolik je na tom pravdy se ale stále neví. 

Níže na grafu se můžete jasně přesvědčit o tom, že Rockstar Games vydává stále méně her...

Take-Two chce, aby Rockstar vydával hry častěji
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama