Tak tuto hru byste rozhodně mezi nejprodávanějšími na Steamu nečekali
i Zdroj: SgtOkiDoki Studio
Novinka Tak tuto hru byste rozhodně mezi nejprodávanějšími na Steamu nečekali

Tak tuto hru byste rozhodně mezi nejprodávanějšími na Steamu nečekali

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2023 10:00

Přední příčky Steamu, ať už se jedná o nejprodávanější nebo nejhranější, většinou zabírají největší AAA tituly. Tentokrát se na úplné špičce objevila multiplayerová FPS střílečka BattleBit Remastered, co je vlastně zač?

Reklama

Rodí se nový hit? Přední příčky nejprodávanějších her dobývá FPS střílečka BattleBit Remastered od studia SgtOkiDoki. Odkud se vzala a co je vlastně zač, kdo vlastně aktuálně sedí na 4. místě Steamu? Ačkoliv to na první pohled může vypadat jako Minecraft, blíže má k sérii Battlefield, kterým se tvůrčí studio také nechalo inspirovat.

BattleBit je multiplayrovou nenáročnou střílečkou z pohledu první osoby, která skutečně svými možnostmi či soubojovým systémem připomíná právě slavný Battlefield. Na jedné mapě se utká klidně až 254 hráčů, nechybí velmi slušný arsenál zbraní, který čítá až 50 druhů, 20 map či vozidla nebo letadla. Co je ale rozhodně úžasné, destrukce okolí a HW specifikace, ke hraní vám vystačí grafická karta GeForce GTS 450 a 6 GB RAM. Pro více už mrkněte na přiložený gameplay od streamera jackfrags, který si pro vás připravil 10 minut ze hry. BattleBit je v předběžném přístupu za symbolickou cenu 15dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama