Survival Sons of the Forest opustí předběžný přístup již 22. února
i Zdroj: Endnight Games Ltd
Sons of the Forest Novinka Survival Sons of the Forest opustí předběžný přístup již 22. února

Survival Sons of the Forest opustí předběžný přístup již 22. února

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2024 07:00

Sons of the Forest vyjde přesně po roce, kdy strávil v předběžném přístupu, v plné verzi. V kalendáři si vy, i vaši kamarádi z kooperace, zaškrtněte 22. února 2024.

Reklama

Patříte mezi fanoušky survivalu, kteří již skoro rok vyhlížejí plnou verzi parádního Sons of the Forest? Potom pro vás máme skvělou zprávu. Studio Endnight Games právě oznámilo, že již 22. února hra opustí předběžný přístup a dočkáme se plné verze. Hra tak v early access stráví přesně jeden rok - a takhle se nám to líbí!

Co přesně nabídne aktualizace na verzi 1.0 nyní nevíme, ale každopádně se dočkáme oprav hlášených chyb, a nějaký ten obsah navíc. O tom ještě budeme informovat. Sons of the Forest vyjde 22. února 2024 včetně české lokalizace, ta je k dispozici již od spuštění hry.

Byli jste posláni najít zmizelého miliardáře na vzdálený ostrov, ocitnete se však v pekle zamořeném kanibaly. Vytvářejte, budujte a bojujte o přežití, sami nebo s přáteli, v tomto novém děsivém simulátoru o přežití v otevřeném světě.” Píše se v oficiálním popisku na Steamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama