Survival Project Odyssey od Blizzard vyjde nejpozději v roce 2026
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Novinka Survival Project Odyssey od Blizzard vyjde nejpozději v roce 2026

Survival Project Odyssey od Blizzard vyjde nejpozději v roce 2026

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 10. 2023 12:30

Internetem se prohnala informace, že chystaný Project Odyssey od Blizzardu vyjde v roce 2027. Informaci měl sdílet sám jeden z designérů. Jde však o chybu, tvrdí důvěryhodný insider Jez Corden. Co o Odyssey vlastně všechno víme? Pojďme si to připomenout.

Reklama

V posledních několika týdnech se objevilo hned několik záznamů přímo od vývojářů, kteří sdíleli “údajná data vydání” některých, dokonce i neoznámených her. Jak se ale zdá, ne ve všech případech šlo o skutečně plánované datum vydání. Například jeden z designérů z Undead Labs měl ve svém ArtStation profilu uvedeno - “State of Decay 3 - 2027”. Jenže i v tomto případě se má jednat o chybu, upozornil na to Jez Corden, který je znám dobrými kontakty na vývojáře spadající pod Xbox Game Studios. Hra patrně cílí na o dost bližší datum, nejčastěji se zmiňoval rok 2025.

Podle insidera bude neoznámená survival hra Odyssey od Blizzardu multiplatformní
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Podle insidera bude neoznámená survival hra Odyssey od Blizzardu multiplatformní

Insideři se již shodli na názvu "Odyssey", prý jde o finální název hry. Nyní se navíc objevila informace, že by Odyssey…

9. 4. 2023 08:30

Survival hra od Blizzardu, Project Odyssey, nevyjde až v roce 2027, je to chyba,

informoval Jez Corden na svém X účtu. Špatné informace měl sdílet také další designér, konkrétně z Blizzardu, který aktuálně pracuje na stále nepředstavené survival hře s pracovním názvem Project Odyssey. Díky vyjádření Cordena je tedy jisté, že se hry dočkáme nejpozději do tří let. V minulosti se nejčastěji mluvilo o roku 2024, co je ale na tom pravdy, se dozvíme později.

Project Odyssey byl oznámen v lednu 2022, Blizzard však světu poskytl jen minimum informací a dva artworky. Nicméně v tuto chvíli víme, že půjde o zbrusu novou značku, postavy i svět. Vývoj pak vede veterán Dan Hay, který se podepsal například pod Far Cry, FEAR a několik Marvel her.

Odyssey bude výjimečně hrou z pohledu první osoby a nabídne pohádkovou grafickou stránku (což je vzhledem k survival žánru překvapivé). V poslední řadě vím, že projekt je ve vývoji více než 6 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama