Super Fantasy Kingdom je akční rogue-like pixelovka, ve které se budeme bránit hordám nepřátel
i Zdroj: Feryaz Beer
Novinka Super Fantasy Kingdom je akční rogue-like pixelovka, ve které se budeme bránit hordám nepřátel

Super Fantasy Kingdom je akční rogue-like pixelovka, ve které se budeme bránit hordám nepřátel

David Vondráček

David Vondráček

22. 12. 2023 12:00

Indie studio Feryaz Beer se chystá příští rok vydat na Steamu pixelový rogue like titul, ve kterém jako král bráníme své vybudované království. To nebude vůbec snadné, proti nám může jít klidně i několik stovek nepřátel najednou.

Reklama

Hra na budování města typu rogue-lite zasazená do klidného fantasy světa. Prozkoumej a znovu vybuduj své království a vrať mu zašlou slávu. Porážej hordy příšer s jedinečným týmem obránců. Sklízej, buduj, těž, vař, krm a pěstuj. Ale připrav se na to, že to všechno může shořet!  Tak se píše v popisku na Steamu

Hra tedy v sobě kombinuje dva prvky a to stavitelskou část, kde postupně budujeme a rozvíjíme své království, a pak na část bojovou, kde naše vojáky posíláme bránit království před zničením. To ale není vše. O vojáky bude potřeba se také starat. Dát jim najíst a také něco k pití, protože špatně najezený voják bude bojovat vždy hůř. Kromě toho hra nabídne i kampaň, souboje s bossy, dynamické počasí, které ovlivní celkové bitvy a nebo hrdiny, které si budeme moci vybrat. 

Demo ze hry si můžete už teď vyzkoušet na Steamu, je skutečně parádní. Hra bude navíc v češtině, takže budete všemu dobře rozumět. V plánu je prozatím pouze na PC. Přesné datum ještě není známé, bude to ale v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama