Suicide Squad: Kill the Justice League odloženo na 2. února 2024
i Zdroj: Rocksteady Studios
Suicide Squad Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League odloženo na 2. února 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League odloženo na 2. února 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 4. 2023 06:32

Suicide Squad: Kill the Justice League znovu odloženo, potvrdily se tak nedávné spekulace o možném odkladu po reakci hráčů, kdy studio ukázalo gameplay záběry během State of Play.

Reklama

Dalo se to bohužel očekávat, Rocksteady Studios opět odkládají Suicide Squad: Kill the Justice League, bohužel o téměř další rok. Ještě včerejší datum vydání 26. května 2023 tak neplatí. Po velké kritice hráčů, která přišla po nedávném State of Play a 6 minutách záběrů, tvůrci došli k závěru, že hra potřebuje více péče, co přesně chystají následující rok dělat není jasné. Nově tak hru očekáváme 2. února 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Veřejnost si mimo jiné stěžovala například na live-service a spousty dalších možných monetizačních prvků. Problém ale může být i jinde, dle dostupných záběrů zkrátka hra nepůsobí jako něco, co by chtěli dnešní 18+ hráči, od Suicide Squad bychom tedy čekali mnohem více, než arkádovou - skoro kreslenou grafickou stránku, nelíbí se nám ani celková hratelnost a speciální efekty.

Doufejme, že se toho za ten rok dost změní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama