Suicide Squad: Kill the Justice League láká na další uzavřený test, zaregistrujte se
i Zdroj: Rocksteady Studios
Suicide Squad Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League láká na další uzavřený test, zaregistrujte se

Suicide Squad: Kill the Justice League láká na další uzavřený test, zaregistrujte se

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 11. 2023 11:00

Ideální příležitost, jak si vyzkoušet Suicide Squad: Kill the Justice League, ještě před finálním vydáním. Studio Rocksteady láká do alphaverze, která proběhne v rámci několika dnů.

Reklama

Studio Rocksteady nedávno zveřejnilo finální HW specifikace ke kooperační hře Suicide Squad: Kill the Justice League, a dnes láká na další uzavřený alpha-test. Zaregistrovat se mohou všichni hráči prostřednictvím oficiálních stránek, pak už nezbývá, než čekat, zda vás systém vybere - pozvánka by vám měla po vyplnění krátkého formuláře přijít na email.

Plán testu

Vše odstartuje již 30. listopadu a na všech platformách současně (PC - na Steamu, PlayStation 5 a Xbox Series X/S). Poběží však pouze následující 4 dny, konkrétně jen do 4. prosince.

Finální verze Suicide Squad: Kill the Justice League pak dorazí 2. února 2024.

Připojte se k nově „naverbovaným“ členům nechvalně známé Task Force X Amandy Wallerové (aka Sebevražedný oddíl), Harley Quinn, Deadshotovi, kapitánovi Bumerangovi a King Sharkovi, kteří se vydávají na nesplnitelnou misi zabít Ligu spravedlnosti. Ponořte se do rozsáhlé a dynamické metropole otevřeného světa zpustošené Brainiacovou invazí a terorizovanými hrdiny, kteří ji kdysi chránili.” Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama