Stygian: Outer Gods je survival RPG hra, ve které se ujmeme role žoldáka
i Zdroj: Misterial Games
Novinka Stygian: Outer Gods je survival RPG hra, ve které se ujmeme role žoldáka

Stygian: Outer Gods je survival RPG hra, ve které se ujmeme role žoldáka

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 4. 2024 10:00

Fulqrum Publishing se celkem rozjelo a oznámilo během jedné chvíle hned dva ambiciózní tituly. Survival RPG hra Stygian: Outer Gods je jednou z nich, pojďme si o ní něco říct.

Reklama

Vydavatelství Fulqrum Publishing během jedné chvíle představilo hne dvě zajímavé videohry. Fantasy střílečku Decadent, která nás vezme do 1. světové války v roli veterána, tu jsme si představovali včera večer, dnes si něco povíme o druhé novince.

Tou je RPG survival hra Stygian: Outer Gods, která nás vezme do světa Stygian: Reign of the Old Ones. V té se ujmeme role žoldáka, který má za úkol doprovodit mladou záhadnou dívku do svého cíle. Říkáte, že vám to něco připomíná? Ano, pár podobných typů her v posledních letech přišlo, dokáže však Stygian: Outer Gods být v něčem originální?

Prozkoumejte temné uličky zapomenuté osady Kingsport, inspirované díly H.P. Lovecrafta. Zkontrolujte její skryté zákoutí a odemkněte přístup do nových oblastí. Objevujte její tajemství, řešte hádanky, otevírejte nové cesty a odemykejte zavřené dveře. Čeká na vás mnoho míst: stará vesnice, tajemné sídlo, temné doly, hřbitovy, mlžné lesy a samozřejmě starý maják.” Se píše v oficiálním popisku hry.

Stygian: Outer Gods vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama