Studio Wildcard přiznalo, že servery hry Ark: Survival Ascended jsou naprostá katastrofa
i Zdroj: Studio Wildcard
ARK: Survival Ascended Novinka Studio Wildcard přiznalo, že servery hry Ark: Survival Ascended jsou naprostá katastrofa

Studio Wildcard přiznalo, že servery hry Ark: Survival Ascended jsou naprostá katastrofa

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 12. 2023 09:00

Spoluzakladatel studia Wildcard Jeremy Stieglitz několikrát na streamu prohlásil, že servery hry Ark: Survival Ascended jsou totální katastrofa. Vývojáři slíbili, že do budoucna servery opraví.

Reklama

Servery jsou šílené, běží katastrofálně a jsou nestabilní,” řekl spoluzakladatel studia Wildcard Jeremy Stieglitz během charitativního streamu Extra Life. Dokonce to zmínil třikrát za jeden stream.

Pozitivní je, že Stieglitz uvedl, že servery Arku budou opraveny, nicméně neřekl, kdy tato oprava serverů dorazí. Prozatím hráči budou muset protrpět velmi špatný stav serverů hry. Hra také trpí špatnou optimalizací, která trápila při vydání i předchozí díl.

Ark: Survival Ascended má za sebou poměrně hrbolatou cestu. Vylepšená verze hry o přežití s dinosaury od studia Wildcard budila kontroverze už od svého oznámení, protože vývojáři prohlásili, že se chystají vypnout servery pro původní hru Ark: Survival Evolved.

Hra Ark: Survival Ascended se dočkala několika odkladů. Nyní je k dispozici ke hraní na PC, PlayStation 5 a Xbox X/S. Možná ale vývojáři měli hru odložit znovu a zajistit lepší a stabilnější servery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama