Studio Volition bylo zavřeno. Co bude se sérií Saints Row?
i Zdroj: Volition Games
Novinka Studio Volition bylo zavřeno. Co bude se sérií Saints Row?

Studio Volition bylo zavřeno. Co bude se sérií Saints Row?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 8. 2023 21:00

Studio Volition, které všichni dobře známe hlavně díky bláznivému Saints Row, bylo v rámci velkých změn zavřeno. Oznámila to holdingová společnost Embracer Group. Jak hodně se to dotkne série Saints Row?

Reklama

Holdingová společnost Embracer Group začátkem letošního roku oznámila velmi smutnou zprávu. V rámci šetření a restrukturalizace ve firmě, se budou zavírat některá studia a rušit rozpracované projekty. Dobrou zprávou pak minimálně bylo, že se změny nebudou týkat studia Crystal Dynamics, kde aktuálně vzniká nový díl do série Tomb Raider.

Bylo jen otázkou času, kdy se dozvíme o prvních zrušených studií a projektech. Bohužel mezi ně patří studio Volition, které stojí za celou sérií Saints Row. Pohřbil je pravděpodobně poslední díl, který vyšel v roce 2022. V recenzích si v průměru odnesl velmi slabých 6.3 / 10 a prodeje dopadly daleko pod očekávání.

Končí tím série Saints Row?

Ačkoliv nešlo o extra populární značku, svoji komunitu měla a to hlavně díky nejrůznějším parodiím, humoru, ale také dostatku akce. Podle posledních zpráv bude Saints Row nově vznikat pod Gearboxem. Na další informace si budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama