Studio DRAMA oznámilo pravděpodobně nejrealističtější FPS hru vůbec
i Zdroj: DRAMA Studio
Unrecord Novinka Studio DRAMA oznámilo pravděpodobně nejrealističtější FPS hru vůbec

Studio DRAMA oznámilo pravděpodobně nejrealističtější FPS hru vůbec

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2023 17:47

Čekáte na pořádnou akční, realistickou hru? Potom by vás rozhodně neměl minout projekt Unrecord. Ten oznámilo DRAMA Studios - a veřejnost nevěří, že jde skutečně o videohru. To se nyní tvůrci snaží dokázat.

Reklama

Dosud neznámé studio DRAMA, oznámilo velmi ambiciózní projekt Unrecord naprosto šíleným gameplayem. Když jsme video poprvé viděli před několika dny, ani bychom nevěřili, že jde skutečně o videohru. 

Stejný názor měli i hráči, prakticky nikdo nevěřil, že záběry pocházejí z nějaké videohry, vždyť něco podobného jsme tu ještě neměli. Na komentáře nyní zareagovalo studio DRAMA, které se pokusilo dokázat, že jde skutečně o videohru běžící v Unreal Engine 5, mrkněte níže v tweetu.

"Unrecord je FPS hra pro jednoho hráče, která vypráví příběh policisty z pohledu jeho tělesné kamery. Při řešení složitého případu budeme muset k úspěchu využít své taktické a detektivní schopnosti." Během případu dojde na několik našich rozhodnutí, jak vidno v traileru, budeme komunikovat s podezřelými a vyhodnocovat, co s nimi dál. 

Unrecord přijde brzy do early access, přičemž plná verze by dle plánu měla vyjít ještě letos, exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama