Studentský e-sport turnaj LOBBY podpoří vyhořelý útulek
i Zdroj: Spite.cz
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Studentský e-sport turnaj LOBBY podpoří vyhořelý útulek

Studentský e-sport turnaj LOBBY podpoří vyhořelý útulek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 4. 2022 11:28

Finále se tento rok ponese v duchu podpory nedávno vyhořelého útulku pro kočky Dobré Ruce ve Zlíně.

Reklama

Dne 9. dubna 2022 startuje 4. ročník herního projektu Lobby, který organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně, proto nažhavte váš Twitch! Po šlépějích minulého úspěšného ročníku se všechny kvalifikace uskutečnily on-line a jinak tomu nebude ani u letošního finále. Finále se tento rok ponese v duchu podpory nedávno vyhořelého útulku pro kočky Dobré Ruce ve Zlíně a celý výtěžek streamu půjde právě na tuto organizaci. Hráči ze svých domovů odehrají strhující zápasy, k tomu je však ještě doprovodí známí komentátoři z Lobby studia ve Zlíně. V programu je toho přichystáno opravdu mnoho. Hráči se ve finálových bitvách ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends utkají o prizepool v hodnotě 50 000 Kč, také se můžete těšit na speciální aktivity a soutěže přímo pro vás, fanoušky. 

Jelikož 5.4.2022 zachvátil Zlínský útulek pro kočky požár, rozhodli jsme se přetvořit koncept našeho finálového streamu. Ten bude celý v duchu charitativní akce,“ sděluje manažerka projektu Natálie Durčáková.   

V sobotu 9. dubna od 13:00 na kanále https://www.twitch.tv/lobby_zlin proběhne finálová bitva v League of Legends formátem BO3 mezi SAMPI a Chabr love reunited, kteří v tomto turnaji o prizepool v hodnotě 25 000 Kč prošli kvalifikacemi i následným play-off velmi profesionálně. První velký duel bude následně střídán aktivitami a soutěžemi pro fanoušky a zábavným programem. 

Tímto ale náš e-sportový den rozhodně nekončí. V 17:00 se představí další tvrdý souboj, a to v naší druhé hlavní hře CS:GO. O další ceny a poukazy v hodnotě 25 000 si zasoutěží týmy Neophyte CSGO a MOOPS_, opět ve stejném formátu BO3. Jejich nekompromisní postup kvalifikacemi a ohromující výkony v play-off zaručí velmi napínavé finále a až v sobotu se rozhodne, jak tato bitva skončí a kdo bude vítězem.  

Strhující atmosféru mluveným slovem ve hře LoL dodají komentátoři Michal Lecko, Jakub Slezák a v CS:GO Radim Holub a Honza Sekanina, takže se rozhodně máte na co těšit a věříme, že se budete bavit po celou dobu streamu. 

Pokud jste milovníci e-sportu nebo chcete podpořit kočičí útulek Dobré Ruce přijďte 9.4. fandit a užít si s námi nadupaný den plný gamingu. LOBBY je jen jednou za rok, tak si to nenechte ujít! 

Pro aktuální informace o LOBBY sledujte Facebook a Instagram projektu. 


Celý event probíhá za podpory našich partnerů, bez kterých bychom turnaj nemohli uskutečnit. 

Generální partner: Skillzone  

Speciální partneři: Canyon gaming, Dáme jídlo, KFC, Grunex 

Mediální partneři: Grunex.cz, Tryhard.cz, Zlin.cz, Respawnpoint.cz 

Ceny pro hráče a do soutěží věnovali: E-blue, Canyon gaming, Semtex, HOT BEE, DX Racer, Instinkt, Dáme jídlo, Exit Room Zlín 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama