Street Fighter 6 překonal hranici 3 milionů prodaných kopií
i Zdroj: Capcom
Street Fighter 6 Novinka Street Fighter 6 překonal hranici 3 milionů prodaných kopií

Street Fighter 6 překonal hranici 3 milionů prodaných kopií

Richard Šimáček

Richard Šimáček

17. 1. 2024 08:00

Vydavatel Capcom oznámil, že se již prodalo přes 3 miliony kopií hry Street Fighter 6, a to za pouhých 7 měsíců od vydání hry. Po měsíci od vydání se prodalo milion kopií.

Reklama

Street Fighter 6 dosáhl tohoto milníku 3. ledna 2024, jen sedm měsíců poté, co byla hra 2. června 2023 uvedena do prodeje. Street Fighter 6 měl silný start, když se během startovacího víkendu prodalo jeden milion kopií. Dva miliony kusů se pak prodalo po necelém měsíci od vydání.

V komentáři k milníku dvou milionů prodaných kusů společnost Capcom uvedla, že Street Fighter 6 se obecně vyvíjí v souladu s jejich očekáváními, a dodala, že doufá, že pozitivní ohlasy podpoří další úspěch.

Společnost Capcom se snaží prodat alespoň 10 milionů kusů této hry za celou její životnost, tím pádem cílí na to, aby překonala předchůdce Street Fighter 5.

Celkové prodeje série Street Fighter se nyní vyšplhaly na 52 milionů. Nejprodávanější hrou série zůstává Street Fighter 5, které se k 30. září 2023 prodalo 7,4 milionu kusů. Pro srovnání, hry Street Fighter 2 z roku 1992 se prodalo 6,3 milionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama