State of Decay 3 Novinka State of Decay 3 mohlo být interně odloženo až na rok 2027

State of Decay 3 mohlo být interně odloženo až na rok 2027

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 9. 2023 10:25

Už jsou to dlouhé tři roky, co Xbox a studio Undead Labs oznámily zombie survival State of Decay 3. Přesto se zdá, že má do vydání minimálně další 4 roky. Něco málo mohl naznačit profil jedné z designérek studia, Nory Shramekové.

Reklama

Aktualizováno: Důvěryhodný insider Jezz Corden řekl, že rok 2027 je uveden nesprávně. Hra vyjde podstatně dřív, tvrdí ve svém vyjádření.


Je tu ještě někdo, kdo nezapomněl na dávno oznámenou zombie hru State of Decay 3? Xbox ji CGI trailerem odprezentoval v červenci roku 2020. Ano, už jsou to dlouhé tři roky, co jak Microsoft, tak studio Undead Labs mlčí. Sem tam se objevila nějaká ta informace, bohužel ani v jednom případě nebyla oficiálně potvrzena. Jak to s hrou vypadá nyní?

Na State of Decay 3 pracují i tvůrci úžasného realistického dema The Matrix Awakens
i Zdroj: Spite.cz

Na State of Decay 3 pracují i tvůrci úžasného realistického dema The Matrix Awakens

Minimálně fotorealistickou grafickou stránku a animace by mohlo mít State of Decay 3 velmi kvalitní, dohlíží na to autor…

7. 1. 2022 10:18

Moc dobře ne, alespoň to tvrdil v roce 2022 magazín Kotaku, který vyzpovídal hned několik vývojářů. Ti tvrdili, že ještě v roce 2020, kdy hru oznamovali, neměli hotové ani základy pro vývoj, přesto Microsoft tlačil na to, aby vydali zmiňovaný CGI trailer (vidět můžete v náhledu). A daleko s vývojem pravděpodobně nejsou ani tentokrát. 

Něco málo mohl prozradit Artstation profil Nory Shramekové ze studia Undead Labs. Ta v něm uvádí, že State of Decay 3 dorazí v roce 2027. To je podstatně déle, než se kdy předtím spekulovalo. Jedním z hlavních problémů, proč vývoj trvá tak dlouho, jsou velké nároky Microsoftu. Ten prý Undead Labs nabídl obrovské finance, ti si se situací ale údajně neuměli poradit.

Se State of Decay 3 pomůžou tvůrci Gears of War
i Zdroj: Spite.cz

Se State of Decay 3 pomůžou tvůrci Gears of War

Studiu Undead Labs se State of Decay 3 vypomůže The Coalition, tvůrci parádní série Gears of War + další ofiko informace.

7. 9. 2022 09:05

Na řadu tak měla přijít výpomoc od tvůrců Gears. Jak je na tom State of Decay 3 dnes bohužel nevíme. Nicméně chystá se exkluzivně na PC a Xbox Series X/S, z oficiálních zdrojů pak víme, že vůbec poprvé nabídne foto-realistickou grafickou stránku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama