Starfield má mnohem lepší statistiky, než se tvrdí
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Starfield má mnohem lepší statistiky, než se tvrdí

Starfield má mnohem lepší statistiky, než se tvrdí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 1. 2024 14:15

Starfield za první tři měsíce dokázal přilákat více než 13 milionů hráčů, nicméně není pravdou, že by většina hru smazala po pár hodinách. Tady jsou oficiální statistiky.

Reklama

Největší hra Xboxu posledních let, Starfield, je venku teprve tři měsíce a nedávno oslavila již 13 milionů registrovaných hráčů. V recenzích ale nedopadla tak dobře, jak asi většina předpokládala. Navíc můžeme prakticky od oznámení číst všude možně o tom, jak registrovaní hráči pocházejí pouze z Game Passu, a jak každý hru odinstaloval po pár hodinách. Jenže podle oficiálních statistik je na tom Starfield mnohem lépe.

Ano, možná celkový počet hráčů tvoří především služba Game Pass, nicméně oficiální banner tvrdí, že hráči ve Starfieldu stráví v průměru 40 hodin herní doby, a to není zrovna málo. Hlavní příběh lze dohrát zhruba za 20 hodin, vedlejší questy a aktivity pak dalších až 70 hodin. Jak jsou na tom další statistiky?

  • Budování lodí: 26 milionů
  • Budování základen: 4.5 milionu
  • Navštíveno planet: 1.9 miliardy
Starfield má mnohem lepší statistiky, než se tvrdí
i Zdroj: Bethesda Game Studios

Bethesda chystá pro Starfield spousty dalších novinek. Někdy v průběhu roku dorazí DLC Shattered Space Expansion, které přinese nové lokace, a spousty nových předmětů a možností. Celkově letos vyjdou možná desítky updatů, první větší dorazí během února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama