Starfield bez podpory DLSS, Bethesda spolupracuje s AMD
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Starfield bez podpory DLSS, Bethesda spolupracuje s AMD

Starfield bez podpory DLSS, Bethesda spolupracuje s AMD

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2023 15:55

Vlastníte jednu z nejnovějších RTX karet a sázíte na podporu DLSS? Tak na to bohužel u Starfield zapomeňte. Společnost Bethesda oznámila partnerství s AMD, kde nechybí podpora FSR 2.

Reklama

Když Xbox před zhruba rokem odprezentoval první gameplay ukázku ze Starfield, bylo na první pohled jisté, že pokud si hru budeme chtít vychutnat na plné detaily a ULTRA nastavení, bude potřeba pořádná sestava a nejlépe podpora některých technologií, jako například DLSS pro RTX karty, díky které hry jedou i mnohonásobně lépe.

Jenže o tom si hráči s grafickými kartami NVIDIA mohou nechat zdát, Bethesda totiž navázala spolupráci s konkurenční AMD, což ve finále znamená, že by hra měla jet lépe hráčům s kartou od AMD, jistě pak nebude chybět podpora FSR 2 (prakticky stejná technologie jako DLSS). Což samozřejmě u takového titulu naštve hlavně hráče s nejnovější řadou NVIDIA RTX 40XX. 

Máme ale i jednu dobrou zprávu, jelikož je Bethesda nakloněna k móderům, jistě vznikne modifikace, která něco jako DLSS přinese a to v rámci několika málo dnů po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama