Star Wars Jedi: Survivor nakonec vyjde i na staré konzole PlayStation 4 a Xbox One
i Zdroj: Respawn Studio
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Star Wars Jedi: Survivor nakonec vyjde i na staré konzole PlayStation 4 a Xbox One

Star Wars Jedi: Survivor nakonec vyjde i na staré konzole PlayStation 4 a Xbox One

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2023 10:09

Překvapení! Star Wars Jedi: Survivor vyjde i na starou generaci konzolí PlayStation 4 a Xbox One, prozradilo to vedení Electronic Arts. Datum vydání prozatím nevíme, nicméně hra by mohla vyjít ještě v letošním roce.

Reklama

Společnost Electronic Arts přišla s fantastickou zprávou. Star Wars Jedi: Survivor, které vyšlo v dubnu letošního roku ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, se nakonec podívá i na starou generaci konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání je prozatím ve hvězdách, nicméně hru očekáváme ještě letos.

Náš tým v Respawn s hrdostí uvedl tento titul na trh s komerčním úspěchem a kladnými recenzemi. Do hry se již zapojily miliony hráčů, díky čemuž se jedná o jednu z největších událostí v galaxii Star Wars letošního roku

Velký zájem a pravděpodobně i prodejní úspěch přesvědčil vedení EA, aby se Respawn pustilo do verze pro starší generaci konzolí. Uvidíme, jak si s ní poradí a jak moc hra projde downgradem. My už se nemůžeme dočkat prvního porovnání.

Star Wars Jedi: Survivor vyšlo 28. dubna 2023 a v recenzích si odneslo skvělých 8.4 / 10. Uvidíme, jak následně dopadnou PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama