Star Wars: Dark Forces Remaster dostalo datum vydání
i Zdroj: Nightdive Studios
SW: Dark Forces Novinka Star Wars: Dark Forces Remaster dostalo datum vydání

Star Wars: Dark Forces Remaster dostalo datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2023 07:00

Legendární FPS hra Star Wars: Dark Forces dostala datum vydání. Hry se dočkáme začátkem roku 2024 na všech možných platformách, od PC po PlayStation, Xbox až po Switch. Tvůrci slibují 120 FPS při rozlišení 4K.

Reklama

Jedna z nejpopulárnějších FPS stříleček ze světa Star Wars s podtitulem Dark Forces se vrací. Remaster této kultovní akce byl oznámen před pár měsíci a nasliboval 120FPS při 4K rozlišení. Na první pořádné gameplay záběry stále čekáme, nicméně dnes je na pořadu dne datum vydání. Vyjde ve stejný den jako před 29 lety, konkrétně 28. února 2024. Dobrou zprávou je, že se i nadále počítá i se staršími platformami jako PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Hra poběží na KEX Engine, který podpoří hraní na gamepadu, chybět pak nebudou ani achievementy a mnohá grafická vylepšení. Star Wars: Dark Forces je první FPS hrou ze světa Star Wars, kde se hráči ujmou role Kylea Katarna, přeběhlíka z Galaktického impéria, který se stal nájemným žoldákem. Katarn se připojí k divizi tajných operací Rebel Alliance, která má za úkol infiltrovat Galaktické impérium, kde objeví tajný projekt Dark Trooper Project.


Vylepšené Star Wars: Dark Forces vyšlo už dříve. Připravil jej však fanoušek, který hru doslova předělal v Unreal Engine 4. Projekt vypadal naprosto parádně, nicméně nic takového - bohužel, od oznámeného remasteru neočekáváme. Na jeho práci se můžete podívat níže nebo v samostatném článku z roku 2019.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama