Staňte se nejlepším auto-dealerem v okolí: Představuje se Auto Sale Life
i Zdroj: OTTO Games
Novinka Staňte se nejlepším auto-dealerem v okolí: Představuje se Auto Sale Life

Staňte se nejlepším auto-dealerem v okolí: Představuje se Auto Sale Life

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2024 10:00

Napadlo vás někdy, jak těžké může být vybudování vlastního automobilového impéria? To nám ukáže studio OTTO Games, které připravuje simulátor Auto Sale Life.

Reklama

Dnes mohou hráči narazit na nejrůznější typy herních simulátorů. Nechybí jak ty, co snaží být realistické, tak ani ty kontroverzní, které by vás snad ani nenapadly. Dnes tu však máme něco pro fanoušky automobilů. Tvůrčí studio OTTO Games ve spolupráci s vydavatelstvím GrabTheGames představilo hru Auto Sale Life, ve které se staneme prodejcem aut.

Cíl celé hry? Přece být ten nejlepší auto-dealer, mít vlastní obrovský vozový park a showroom. To ale samozřejmě nebude jednoduché, začínáme totiž od úplného začátku, kdy nám je k dispozici jeden vůz - a právě ten by nám měl nastartovat karieru. Hráči se mohou těšit ne jen na prodávání nejrůznějších typů vozů (má jich být až stovky), ale také na otevřený svět, budování kanceláří nebo nábor zaměstnanců.

Vybudujte automobilové impérium. Kupujte, prodávejte a upravujte auta a vytvořte si vlastní značky a showroomy. Staňte se chytrým podnikatelem v této pohlcující hře na obchodování a přizpůsobení aut.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Auto Sale Life prozatím nemá stanovené datum vydání. Hru očekáváme ve verzi PC na platformě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama