Stále není rozhodnuto, The Elder Scrolls 6 by klidně mohlo vyjít na PlayStation 5
i Zdroj: Bethesda Game Studios
The Elder Scrolls 6 Novinka Stále není rozhodnuto, The Elder Scrolls 6 by klidně mohlo vyjít na PlayStation 5

Stále není rozhodnuto, The Elder Scrolls 6 by klidně mohlo vyjít na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 9. 2023 19:00

Je tu stále velká šance, že se The Elder Scrolls 6 objeví i na konzolích PlayStation. Phil Spencer na otázku, zda se šestý díl podívá na PlayStation 5, odpověděl, Posuzujeme titul od titulu. My doufáme, že tak velká a zajetá značka bude multi-platformní.

Reklama

Phil Spencer už roky odpovídá na ty stejné otázky, kam přijde, tam padne “Vyjde The Elder Scrolls 6 na PlayStation?”. Odpověď se stále nemění.

Posuzujeme titul od titulu

Taková odpověď může znamenat ledacos. Nicméně neznamená, že The Elder Scrolls 6 bude stejně exkluzivní jako například Redfall, Starfield nebo připravovaný projekt Indiana Jones. Všechny vyjmenované hry, až na Jonese, byly zbrusu novými značkami, bylo tak víceméně jisté, že ačkoliv v původních plánech byla zahrnuta PS5 verze, hry vyjdou jen na Xbox Series X/S.

Jinak to ale přeci jen může být v případě The Elder Scrolls 6. Série se poprvé objevila na konzoli PlayStation v roce 2006 s vydáním dílu The Elder Scrolls IV: Oblivion, pokračovalo to se Skyrim a TES: Online. Tak proč by Xbox tuto značku na PlayStationu nenechal? Zaručil by si tím mimo jiné miliony dalších hráčů. The Elder Scrolls 6 se aktuálně nachází v plném vývoji, přesto má do vydání roky daleko. Odhaduje se rok 2028.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama