South Park: Snow Day na prvních gameplay záběrech, hra dorazí v březnu 2024
i Zdroj: Question Games
South Park: Snow Day Novinka South Park: Snow Day na prvních gameplay záběrech, hra dorazí v březnu 2024

South Park: Snow Day na prvních gameplay záběrech, hra dorazí v březnu 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 11. 2023 14:00

South Park se vrátí v březnu 2024. Oznámilo to oficiálně vydavatelství THQ Nordic. Pak můžeme vidět první záběry gameplaye z nedávno oznámeného dílu Snow Day.

Reklama

Studio Question Games předvedlo vůbec první gameplay záběry z chystané adventury ze světa South Park, tu jsme si představovali v v srpnu letošního roku. A kromě prvních in-game záběrů se dozvídáme přibližné datum vydání. South Park: Snow Day dorazí ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Switch v průběhu března 2024.

Připojte se k Cartmanovi, Stanovi, Kyleovi a Kennymu v trojrozměrné krásné hře a oslavte ten nejkouzelnější den v životě každého malého dítěte – sněhový den! Vezměte s sebou až tři přátele a probojujte se zasněženými ulicemi South Parku na cestě za záchranou světa a užijte si den bez školy.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Herní adaptaci South Parku se v minulosti překvapivě velmi dařilo. Ať už zmíníme díl The Stick of Truth nebo The Fractured but Whole, v obou případech šlo o tituly,  které si v recenzích odnesly více než 8 / 10. 

Podaří se to i studiu Question Games?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama