Soulframe Novinka Soulframe se ukázalo v parádní gameplay ukázce. Studio Digital Extremes předvedlo hned 30 minut záběrů

Soulframe se ukázalo v parádní gameplay ukázce. Studio Digital Extremes předvedlo hned 30 minut záběrů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 8. 2023 11:00

Tvůrci parádní free-to-play akce Warframe již nějakou dobu pracují na další MMORPG hře - Soulframe. Tu veřejnosti ukázali rovnou ve 30minutové ukázce, kterou představili na TennoConu 2023. Hra dorazí v roce 2025.

Reklama

Studio Digital Extremes už před více než rokem oznámilo zbrusu novou MMORPG hru Soulframe. Tvůrci velmi populární free-to-play akce Warframe zkusí prorazit další hrou zdarma, do vydání má ale ještě hodně daleko. Přesto na TennoCon 2023 odprezentovali rovnou 30 minut ze hry - a první reakce? Vypadá to dokonale. Autoři hry se netají inspirací u například perfektního Elden Ring, což je v některých situacích znát, což vítáme. Výše můžete vidět video, níže pak galerii screenshotů.

Ačkoliv se může Soulframe zdát jako ve velmi pokročilé fázi vývoje, na hru si ještě nějaký ten rok počkáme. Detailní představení by mohlo dorazit příští rok. K vydání pak může dojít až v roce 2025, Soulframe očekáváme ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama