Sony údajně pozastavuje výrobu PSVR2, dokud se neprodají vyrobené kusy
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka Sony údajně pozastavuje výrobu PSVR2, dokud se neprodají vyrobené kusy

Sony údajně pozastavuje výrobu PSVR2, dokud se neprodají vyrobené kusy

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

21. 3. 2024 08:30

Virtuální scéna umřela stejně rychle, jako přišla. Mezitím, co přišla s úžasnými hrami, odchází s prázdnou. Toho si všimla i Sony, a tak prý údajně pozastavuje vývoj PSVR2.

Reklama

Gigant Sony si začíná všímat upadajícího zájmu o virtuální realitu. Ještě aby ne, vždyť moc velkých her na VR už poslední dobou nevychází. Poslední velké hry, které vyšly celkově na VR byly Boneworks nebo Half-Life: Alyx. S příchodem PS4 vydalo Sony i svoji vlastní virtuální realitu na tuto konzoli, která se těšila úspěchu. Ať už kvůli hrám nebo celkovému trendu, který v té době na herním světě byl. 

Valve má připravovat Half-Life: Alyx pro PSVR2
i Zdroj: Spite.cz

Valve má připravovat Half-Life: Alyx pro PSVR2

Jedna z nejlepších her pro virtuální realitu, Half-Life: Alyx by mohla vyjít na připravovaný PlayStation VR 2.

7. 1. 2022 11:38

Dnes už tomu tak není a ačkoliv i tak vyšla druhá generace virtuální reality pro PlayStation 5, moc velké oblibě se netěšila. Podle dostupných informací Sony již zavřela pobočku v Londýně, která se vysloveně soustředila na hry pro virtuální realitu. Teď momentálně vyplouvá na povrch informace, že Sony má takové množství PSVR2, že se rozhodlo pozastavit celkovou výrobu dokud se neprodají již vyrobené kusy. Všechny tyto informace pochází od lidí, kteří úzce spolupracují se Sony, ale i tak musíme dbát na nějakou rezervu.

Popis

PlayStation VR2 (PSVR2) je druhá generace virtuální reality (VR) systému od společnosti Sony, navržená speciálně pro herní konzoli PlayStation. PSVR2 nabízí vylepšený hardware, jako jsou například vylepšené obrazové displeje, senzory pohybu a nový design. Tento systém umožňuje hráčům ponořit se do virtuálního světa a zažít hry a jiné zábavní zážitky s vysokou mírou realismu a interaktivity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama