Sony se chystá ukončit výrobu konzole PlayStation 4
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sony se chystá ukončit výrobu konzole PlayStation 4

Sony se chystá ukončit výrobu konzole PlayStation 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 1. 2021 07:14

Pokud se ještě chystáte pořídit si novou konzoli PlayStation 4, je ten správný čas. Sony podle několika zdrojů ukončuje výrobu.

Reklama

Herní konzole PlayStation 4 je v prodeji již více než sedm let a je jednou z nejprodávanějších v historii společnosti Sony. Podle oficiálních statistik Sony dokázala prodat více než 113 milionů kusů po celém světě. Pokud někdo z nás někdy PS4 chtěl, již ji za tu dobu pravděpodobně má/měl, pokud ale stále čekáte na větší slevu nových kusů, musíme vás upozornit. Sony, zdá se, ukončuje výrobu PlayStation 4 a své linky pro výrobu chce uvolnit nové PlayStation 5.

Již před pár týdny to naznačovaly přímo oficiální stránky PlayStationu, nyní se přidávají také zahraniční obchody, které upozorňují, že konzole PlayStation 4 všech druhů (Slim, Pro, White, 1TB nebo 2TB) již brzy nebudou skladem a nové nebudou kvůli ukončení výroby.

Všechny linky, které vyrábí aktuálně konzole PlayStation 4 se tak uvolní a Sony bude mít konečně prostor k tomu, jak vyrobit a uspokojit miliony hráčů, kteří prahnou po nedostatkovém PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama