Sony řeší masivní únik informací dějové linky The Last of Us 2, už má viníky
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sony řeší masivní únik informací dějové linky The Last of Us 2, už má viníky

Sony řeší masivní únik informací dějové linky The Last of Us 2, už má viníky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2020 10:38

Sony potvrdilo, že se dostalo ke zdroji, který vyzradil spousty spoilerů z The Last of Us 2.

Reklama

Nechtěli jsme Vás o této smutné kauze informovat z důvodu, abychom Vám nezkazili natěšení na The Last of Us 2, které po několika odkladech dostalo snad už finální datum vydání na červen 2020. Bohužel, ale musíme. Už 27.4. 2020 unikl na internet gameplay dlouhý hodinu a půl, co v něm je nebo není, o tom psát nebudeme. Kromě dlouhého videa unikly spousty informací o dějové lince, šlo o masivní únik informací, který nepopsatelně poškodil celou hru a především tvůrci z Naughty Dog to rozhodně oplakali. Na spoilery se můžete podívat zde  - rozhodně se ale nedoporučujeme podívat ani to sdílet.

Původně se mělo za to, že za masivním únikem stojí někdo ze společnost Sony PlayStation nebo přímo ze studia Naughty Dog, že by nespokojenost nějakého z tvůrců? Nene.

Sony v posledních dnech hledalo vyníky, dnes, 1.5. 2020 společnost oznámila, že viníky vyhledala a ví, kdo za únikem informací stojí. Nechce však prozradit, kdo se o to postaral, nicméně nemá jít o zaměstnance Sony ani studia Naughty Dog. V následujících dnech bude probíhat další vyšetřování atd. No, osobně bych nechtěl být v kůži viníka, tohle bude drahý.

 
Zdroj: GameIndustry.biz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama