Sony má údajně už brzy představit nový hardware, spekuluje se o cloudovém PlayStation Vita
i Zdroj: CyberShield.co / Spite.cz
Novinka Sony má údajně už brzy představit nový hardware, spekuluje se o cloudovém PlayStation Vita

Sony má údajně už brzy představit nový hardware, spekuluje se o cloudovém PlayStation Vita

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2023 08:33

Objevily se zvěsti, že společnost Sony chystá nový herní hardware, nicméně o vylepšenou konzoli PlayStation 5 prý nejde. Spekuluje se o PlayStation Vita 2 či jiné handheldové konzoli - založené na cloudové technologii.

Reklama

Novinář Jeff Grubb v úterý na svém twitterovém profilu informoval, že v Sony vzniká nový herní hardware, upozornil však, že nejde o konzoli PlayStation 5 Pro, ty už jsou prý dávno ve výrobě, vyjít podle dostupných informací mají koncem roku 2024. Slyšel o handheldu, což rozvířilo velké spekulace.

Internetem prakticky ihned začala kolovat zpráva, že by snad v Sony mohla vznikat konzole PlayStation Vita 2. Na to před pár hodinami zareagoval sám Jeff Grubb a dodal, “vidím zprávy o Vita 2, ale tu bych neočekával, slyšel jsem o cloudovém handheldu”.

Klasickou PlayStation Vita konzoli na disky bychom dnes už určitě neočekávali, mohlo by však v klidu jít o cloudovou Vitu, například zařízenou stejným způsobem, jak si poradilo Valve se svým Steam Deckem. Ta rozjede skrze cloud drtivou většinu nejnovějších AAA her. 

Jak by se Vám líbila taková konzole od Sony? Co takhle si v klídku dát do kapsy na cesty pecky jako The Last of Us, Horizon, Spider-mana a spousty dalších? V následujících měsících a letech máme navíc od PlayStationu slíbených několik multiplayerových her. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama