Sony chystala pre-quel The Last of Us, měl být o Ellie rodičích
i Zdroj: Spite.cz
The Last of Us Part 2 Novinka Sony chystala pre-quel The Last of Us, měl být o Ellie rodičích

Sony chystala pre-quel The Last of Us, měl být o Ellie rodičích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2023 19:14

Šéf studia Naughty Dog Neil Druckmann prozradil, že Sony plánovala nechat vytvořit pre-quel k The Last of Us. A dodal pár informací.

Reklama

Šéf studia Naughty Dog se před pár dny rozpovídal pro několik magazínů, v nichž řekl pár detailů ohledně chystané druhé řady seriálu The Last of Us, ale nezapomnělo se ani na možné pokračování hry (Part 3) nebo překvapivou informaci, že se chystal pre-quel. Pojďme ale hezky postupně. 

 

Seriál The Last of Us

V pondělí jsme již psali o druhé řadě seriálu pro HBO Max, Neil Druckmann prozradil, že nezmapuje celou hru The Last of Us Part 2. Děj bude pravděpodobně rozdělen na dvě části, přičemž tím prakticky nepřímo prozradil, že se dočkáme i 3. řady. Ve druhé řadě bychom se měli dočkat všech postav bez změn a více střetů s nakaženými. Chybět pak nebudou ani oblíbené autentické scény ze hry. Kdy by mohla 2. řada vyjít není jasné, očekáváme ji ale nejdříve na konci roku 2024, možná se dokonce přikloním k roku 2025.

 

The Last of Us Part 3

Druckmann v rozhovoru potvrdil, že ví, jak velký zájem mají hráči o The Last of Us Part 3, nicméně ve studiu se rozhodli, že je čas na něco nového. Plány ke třetímu dílu jsou, každopádně v Naughty Dog nyní vzniká multiplayerové The Last of Us a zbrusu nová značka. Dle starších informací by tvůrci měli pracovat na příběhové fantasy  steampunkové hře. Začátkem února se pak objevila spekulace, že by Part 3 mělo vyjít až na PlayStation 6 (ten je údajně naplánován na rok 2028). 

 

The Last of Us (Pre-quel)

Během nejnovějšího rozhovoru pak padla jedna hodně zajímavá věta. Vedení Sony přemýšlela o vytvoření pre-quelu, který však chtěla svěřit externímu týmu, což už tak skvělá zpráva není. Nicméně bylo prozrazeno, že ve hře se neměl objevil Joel ani Ellie, prakticky celá hra se měla točit kolem Ellie matky a otce, bylo by to vůbec poprvé, kdybychom o jejím otci slyšeli. Matka Anna byla několikrát zmíněna, v seriálu jsme ji dokonce mohli na chvíli vidět. Co se týče časové linky, děj se měl odehrávat ve chvíli, kdy byla Anna těhotná a čekala Ellie.

Je tedy více než jisté, že v následujících letech na žádné The Last of Us nedojde, pokud však nepočítáme samostatný multiplayerový projekt. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama