Songs of Silence je nová strategická fantasy hra, která bude bohatá na příběh
i Zdroj: Chimera Entertainment
Novinka Songs of Silence je nová strategická fantasy hra, která bude bohatá na příběh

Songs of Silence je nová strategická fantasy hra, která bude bohatá na příběh

David Vondráček

David Vondráček

13. 2. 2024 12:00

Indie studio Chimera Entertainment přichází se hrou, která nabízí od každého trochu a dohromady tvoří velký, živý svět, kde se stále něco děje. Autoři ale také sázení na rychlost.

Reklama

Co si pod tím představit? Na začátku si vyberete jednoho z hrdinů, se kterým zahájíte kampaň pro jednoho hráče. Ta kromě příběhu nabízí i krátké, či dlouhé intenzivní bitvy, které však probíhají automaticky. Jediné co uděláte, je to, že jednotky poskládáte do řad a následně je můžete podpořit bojovými kartami a kouzly. Každá frakce a každý hrdina má pak osobitý styl, a to jak na samotné mapě, která se náhodně generuje, nebo v bitvách. 

Kromě bojů přijde na řadu i zpráva zdrojů, bez nich se totiž neobejde ve válkách proti ostatním královstvím nebo zlověstné frakci Tichu, která tu představuje hlavní hrozbu. A obnova vašeho království také něco stojí. Hra navíc slibuje velkou rychlost a to tak, že jednotlivé mapy lze dohrát za jeden večer, hra má zkrátka odsýpat, aby ani na chvíli nenudila a pořád se něco dělo. V neposlední řadě je tu i soundrack, o který se postaral Hitoshi Sakimoto, který stojí za soundracky do her jako Final Fantasy Tactics, Final Fantasy 12 nebo Valkyria Chronicles.

Vyhrajte epické bitvy, obnovte vaše království a ponořte se do fantasy příběhu plné nebezpečí a výzev.

"Songs of Silence je strategická hra zasazená do fantasy světa, který ohrožuje všepohlcující Ticho. Hra obsahuje kombinaci tahové správy království, automatické bitvy a vývoje hrdinů v kontrastu s intenzivními bitvami v reálném čase.„ Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Song of Silence by mělo vyjít v první polovině letošního roku. Demo ze hry si ale můžete vyzkoušet už nyní. Dobrá zpráva je i to, že hra bude také v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama