Sniper Ghost Warrior - Contracts 3 vyjde údajně už v roce 2024
i Zdroj: Underdog Studio
Novinka Sniper Ghost Warrior - Contracts 3 vyjde údajně už v roce 2024

Sniper Ghost Warrior - Contracts 3 vyjde údajně už v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 9. 2023 18:30

Další neoficiálně potvrzenou hrou pro rok 2024 je Sniper Ghost Warrior - Contracts 3. Zmínka o datu vydání se objevila v profilu jednoho z designéru hry. Aktuálně víme jednu jedinou informaci, hra poběží na Unreal Engine 5.

Reklama

Kdysi slavná série Sniper Ghost Warrior to stále ještě nemá za sebou a vydavatelství CI Games s ní i nadále počítá. To jsme zjistili mimochodem už v minulém roce, kdy jsme mohli nahlédnout do dokumentů jedné ze zpráv pro investory. Tam se CI Games zmínilo o novém díle a dodalo, že hra poběží na Unreal Engine 5. Otázkou ale bylo, kdy by bychom se pokračování mohli dočkat.

Dnes už to můžeme odhadovat snadněji. Designér Luis Alvarez Castañon, který pracuje mimo jiné aktuálně pro Underdog Studio, na svém ArtStation profilu uvedl, že Sniper Ghost Warrior - Contracts 3 očekává v roce 2024. Je to vůbec poprvé, co můžeme vidět datum spojené se stále neoznámenou hrou Contracts 3. Zdali tomu tak opravdu je, k oznámení hry klidně může dojít ještě letos. Ideální možností je například The Game Awards 2023, které proběhne tradičně v prosinci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama